Hallo,  ik ben Ingrid Bogaerts- van Veltom, zaakvoeder van Nutrilink én werkzaam als diëtist/leefstijlcoach bij NUTRiPRAKTIJK.

Ik heb eerst gestudeerd voor apothekersassistent en in 1997 ben ik afgestudeerd voor de 4 jarige bachelor opleiding  Voeding en Diëtetiek in Den Haag.

Ik ben actief lid van de Vlaamse beroepsvereniging voor voedingsdeskundigen en diëtisten en lid van de Nederlandse vereniging van diëtisten. Daarnaast ben ik gekwalificeerd voor het kwaliteitsregister voor Paramedici in Nederland.

Mijn RIZIV nummer is 5-61152-90-601

Gedurende de jaren heb ik me gespecialiseerd  in onder andere:

– Overgewicht / obesitas – Voeding en overgewicht bij kinderen
– Post HBO opleiding Voeding bij Diabetes (Nijmegen)
– Maag en darmproblemen (coeliakie, prikkelbare darm/ spastisch colon)
– Sport en Voeding (door AP en UA)
– Allergie en intoleranties (allergiediëtisten te Gent)
– Geriatrie en voeding (post HBO pit-actief)

Ik volg elk jaar enkele bijscholingen omtrent voeding , dieet, motivatie en leefstijl.

Naast het coachen van mensen op gebied van voeding, dieet en leefstijl, ben ik ook actief met scholing aan diëtisten en ondersteuning en ontwikkeling van software voor de diëtistengroep. Deze laatsten zorgen ervoor dat ik veel in contact sta met andere diëtisten en zorgverleners, wat mijn werk als diëtist/leefstijlcoach zeker ten goede komt!

Bekijk hier mijn uitgebreide cv met werkervaringen en opleidingen.

Ik heb een nauwe samenwerking met:

Dieetvoorlichting De Grens,  Diëtisten: Sandra van Veltom (mijn zus), Lotte Wouter

Ik  ben getrouwd, heb  3 honden,  ben zwemtrainer bij het Hoogstratens Zwem Team en heb ik het lekker druk met de hobby’s van mijn 3 kinderen.

Britt Spaandonk, diëtiste
Britt is reeds een jaar diëtiste en heeft al veel ervaring in het  begeleiden van personen met doel gewichtsvermindering.  Daarnaast is ze gespecialiseerd in allergieën en intoleranties. Haar interesse gaat uit naar vegetarische voeding. Uiteraard kan u ook bij haar terecht voor andere aandoeningen.