Je zal je beter en energieker voeleneq3_producten_2015

Samen naar een gezond gewicht:

  • met een erkende diëtiste als mentor
  • een wetenschappelijk analyse als uitgangspunt
  • een exclusief maaltijdplan

Een unieke combinatie. Voor resultaat op de korte en lange termijn.

EQ3, focus op je beter voelen.

EQ3 Focus op verschil

  • In uitstraling en gevoel: nu en later
  • In gewicht: je gezondheid daar gaat het ons om
  • In begeleiding: uitsluitend erkende diëtisten
  • In aanpak: eerst lichaamsanalyse, gestructureerd, maatwerk plan en opvolging
  • In producten: alleen onder begeleiding te verkrijgen, complete  vervang-maaltijden, gezonde gewone gerechten, ontwikkeld door diëtisten voor diëtisten
  • Duurzaam & sociaal

Eerst meten, dan maatwerk

Hoe is je lichaam samengesteld en wat heeft het nodig? Ondervindt je lichaam al hinder van je overgewicht?

De weegschaal zegt iets over je gewicht. Je buikomtrek/lengte zegt iets over hoe je overgewicht verdeeld is. Je lichaamssamenstelling geeft essentiële informatie over de hoeveelheid water en spieren van je lichaam, wat jouw lichaam als basisbehoefte heeft én of je cellen goed gevoed zijn. Vooraleer je aan een dieet begint, is het erg belangrijk om informatie te hebben over het evenwicht in je lichaamssamenstelling, je bioactieve celmassa (spieren & organen) en je basisenergiebehoefte.

Het is op basis van metingen en analyses dat de aanpak gekozen wordt die voor jou het meest haalbare is. Welke EQ3 Producten en welke zelf samengestelde maaltijden zijn voor jou het meest ideale? Welke aanpak maakt dat je geen honger moet lijden, je lichaam optimaal voedt én een gezond gewicht nastreeft? Het is dankzij deze  aanpak op maat, dat je je fit én energiek zal voelen.

Een belangrijk verschil om een maatwerk aanpak mogelijk te maken. Zo werk je verantwoord aan een gezond gewicht.

EQ3 Maaltijdplan: lekkere vervangmaaltijden en heerlijke recepten

EQ3 biedt je een dieet op maat aan met een verantwoord maaltijdplan. Door de combinatie van complete, verantwoorde, lekkere vervangmaaltijden én advies over gezonde, zelf samengestelde  maaltijden werk je aan resultaat op korte en lange termijn. De EQ3 Producten zijn ontwikkeld door diëtisten, voor diëtisten en uitsluitend onder begeleiding te verkrijgen. Met de EQ3 recepten bereid je zelf lekkere verantwoorde maaltijden.

EQ3 Producten

Door de EQ3 Producten maak je een efficiënte, motiverende start met je dieet en heb je voor de lange termijn verantwoorde vervangmaaltijden om je gewicht te behouden. Lekkere, volwaardige maaltijden.